Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Corpuri de iluminat LED

Vendor 1
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Plafoniere moderne cu funcții de ultimă oră


Plafonierele sunt corpuri de iluminat versatile care se pot utiliza atât în camera de zi, baie, bucătărie sau pe hol. Utilizarea acestora a crescut în popularitate în ultimii ani fiind preferate de multe ori chiar și în detrimentul lustrelor clasice. În ultimii ani plafonierele LED moderne se remarcă atât printr-un design robust dar și prin funcții de ultimă oră. Pe lângă aceste lucruri plafonierele LED inteligente se găsesc de obicei și la un preț accesibil, ceea ce le face și mai apreciate. Pe piață veți găsi de la plafoniere LED cu intensitate reglabilă, la care se poate schimba nivelul luminii, la plafoniere LED RGB care vin cu mai multe nuanțe de culori ale luminii, sau plafoniere LED cu telecomandă care pot fi controlate de la distanță.


Plafoniere LED cu Wifi pot fi controlate dintr-o aplicație instalată pe telefonul mobil. Din acea aplicație se poate seta intensitatea și culoarea luminii.


Plafoniere inteligente la reducere


Dacă sunteți în căutare de plafoniere LED ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte, inclusiv la plafonierele LED încastrabile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i