Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Ventilatoare

Kategorie AKCE

Vânzare uriașă de toamnă de corpuri de iluminat.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Ventilatoarele sunt foarte importante într-o locuință fie pentru aerisire sau pentru a răcori casa vara.

Ventilatorul de baie este folosit pentru aerisire și se acționează prin apăsarea unui buton. Există un ventilator pentru baie silențios care nu doar că aerisește perfect baia dar nu scoate niciun zgomot.

Într-o vară toridă un ventilator de cameră este foarte util deoarece poate să facă o temperatură suportabilă în cameră. Acesta poate fi chiar și un ventilator de tavan care de obicei vine și cu posibilitatea de a pune un bec pentru a ilumina camera.

Pentru aerisirea unui birou se folosește fie ventilatorul cu picior sau ventilator de birou special creat pentru a fi pus pe birou și a reduce gradul de căldură vara.

Ventilatorul de bucătărie are cam același rol ca ventilatorul de baie și anume elimină mirosurile neplăcute și se folosește atunci când nu există o hotă.

Pentru baie există ventilatorul de baie cu senzor de umiditate care protejează locuința și împotriva unei inundații din baie.

Fie că sunteți în căutarea unui sistem de ventilație pentru casă sau a unui ventilator industrial pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i