Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Wranovsky

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firma Wranovsky este producător și furnizor de iluminat de cristal de lux. Tehnica sa de producție respectă renumita tradiție a sticlei cehe. Această afacere de familie a devenit treptat un furnizor căutat și unul dintre cei mai cunoscuți producători de candelabre de cristal din lume.


Corpuri de iluminat de lux Wranovsky


Indiferent de tipuri de corpuri de iluminat vă doriți printre produsele Wranovsky veți găsi ce căutați. Cu toate că lustrele sunt produsul pe care se concentrează companie printre corpuri de iluminat de lux Wranovsky veți găsi și plafoniereWranovsky sau chiar lămpi de masă Wranovsky.


Lustre produse de acest brand sunt disponibile într-o varietate de modele pentru toate gusturile: de la lustre cu lanț Wranovsky sau lustreaplicate Wranovsky până la lustre cu tijă Wranovsky, toate fabricate doar din materii prime premium.


Acestea sunt doar câteva dintre corpurile de iluminat Wranovsky, care cu toate că nu sunt cele mai avansate din punct de vedere tehnologic designul lor este impunător. Astfel iluminatul de cristal Wranovsky a readus acest stil de iluminat în atenția consumatorilor din întreaga lume.


Corpuri de iluminat Wranovsky la cele mai bune prețuri


Dacă sunteți în căutare de lustre Wranovsky sau de alte corpuri de iluminat premium Wranovsky pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune prețuri posibile de pe piața.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i