Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Accesorii exterior - Steinel

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În categoria accesoriilor de iluminat pentru exterior găsit coloane cu prize de exterior din plastic sau inox, care cuprind prize pentru conectarea mai multor corpuri de iluminat exteriorColoanele de exterior au o protecție înaltă IP44 contra apei, prafului și intemperiilor. 

Cel mai des pentru amenajarea spațiilor din exterior se folosesc aplice pentru exterior, lămpi de grădină sau chiar veioze de exterior.  O aplică de exterior cu senzor este foarte căutată deoarece reduce consumul de curent electric.

Există de asemenea variante pentru casele amenajate mai rustic și aici ne referim la corpuri de iluminat pentru exterior rustice. Mai există și varianta unei benzi led de 220v pentru exterior potrivită pentru casele amenajate modern.

Datorită pieselor de îmbinare exterioare, nu mai sunt necesare cablurile în plus de la corpurile de iluminat de exterior, pur și simplu le conectați cu aceste piese universale. Vârful de fixare facilitează fixarea lămpilor de grădină și a veiozelor de exterior.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i