Autentificare
Levý banner
Pravý banner
MENIU
Compara
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Echipamente de protecție ÄR

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Măști de protecție cu nanofiltru

Conștientizăm nevoia de măști de protecție din această perioadă astfel încât pe site-ul nostru veți găsi de la măști de protecție de unică folosință până la măști de protecție cu nanofiltru.

Un set măști cu nanofiltru vă poate proteja de o mulțime de categorii de viruși. În plus pe site-ul nostru veți găsi și măști cu nanofiltru pentru copii care sunt potrivite pentru cei mici pentru că nu vor avea probleme cu respirația în timp ce le poartă. Masca respiratorie fără supapă concepută pentru a ne proteja împotriva aerosolilor de particule solide și lichide. Masca respiratorie cu supapă ne ajută să respirăm mult mai adecvat când purtăm masca cu ajutorul unei supape.

Măști de protecție la reducere

Fie sunteți în căutare de un antiviral respirator sau de antiviral mănuși pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri. În plus veți găsi la prețuri promoționale și antivirale respiratorii pentru copii.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i