Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Accesorii - Emithor

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Balastul electronic este un aparat electronic compact, care după aprindere, alimentează  lămpile fluorescente cu curent alternativ. Transformatoarele de curent electric permit reglarea luminii lămpilor fluorescente, astfel elimină clipitul la aprindere, bâzâitul, iar lumina este stabilă și nu oscilează datorită alimentării lămpii fluorescente cu curent de înaltă frecvență, intensitatea luminii este stabilă și în cazul tensiunii variabile în rețea.

Temporizatorul digital sub forma adaptorului cu priză, oferă posibilități mai avansate de setare a intervalelor conectate.

Starterele servesc la aprinderea lămpilor fluorescente din iluminare, prelungesc astfel durata de viață a lămpilor fluorescente, reduc costurile și reduc necesitatea de întreținere periodică.

Starterul fluorescent incandescent are o putere de 22W și poate fi utilizat pentru diferite corpuri de iluminat fluorescent.

În același timp suportul de reflector și  stativul telescopic de proiectoare se folosesc pentru a monta proiectoarele și reflectoarele și pentru a direcționa lumina în locul dorit.

Un cablu de conectare IP68 este folosit pentru montarea mai rapidă a oricărui tip de lămpi. Tot pentru lămpi se folosesc grilele de protecție care se montează ușor pe lămpi și de protează suplementar.

Un suport de înclinare LU112/SR împreună cu clemele de montare se folosește pentru montarea unei lămpi tehnice.

Există o mulțime de accesorii pentru proiectoare pe care ar trebuie să le utilizați pentru a folosi la potențial orice proiector.

Dacă sunteți în căutare de accesorii pentru iluminatul tehnic atunci pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i