Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Altele - Casio

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute
Textul cautat nu a fost gasit in forum.

Descrierea categoriei

În orice locuință există anumite obiecte importante de care depinde buna conviețuire în acel mediu. Probabil unele dintre ele vor părea banale la prima vedere dar când veți avea nevoie urgentă de ele veți vedea cât de importante sunt.

Chiar dacă nu sunteți un electrician un tester de tensiune vă poate fi de folos în diferite situații. Ca de exemplu puteți folosi un creion de tensiune în momentul în care în casă s-a produs un scurtcircuit major. Un tester de curent este folosit pentru a vedea dacă în anumite locuri există curent electric.

Există multe accesorii cu care de obicei nu vin toate corpurile de iluminat, așadar ar trebui să aveți în casă anumite accesorii pentru lustre sau anumite accesorii pentru o bandă LED, cum ar fi conectorii pentru banda LED.

Probabil majoritatea persoanelor au în casă o bandă izolieră sau anumite cabluri pentru iluminat, acestea își găsesc utilitatea în momentul în care schimbați un corp de iluminat sau aveți o problemă la sistemul electric din casă.

Fie că sunteți în căutarea unui cablu de alimentare pentru o bandă led sau chiar de un cablu pentru o lustră, atunci cu siguranță pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i