Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Aplice - Leuchten Direkt

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Vă plac diferite aplice și lămpi de perete, dar nu vreți să vă ridicați de fiecare dată când trebuie să aprindeți lumina? Chiar pentru dumneavoastră avem în oferta noastră aplice cu telecomandă. Aceste aplice moderne cu telecomandă sunt foarte practice și ușor de montat. Pe de altă parte dacă doriți să aveți parte și de o eficiență energetică ridicată atunci aplicele LED cu telecomandă sunt alegerea optimă.

Aplice cu telecomandă pentru toate camerele

Aplica LED cu intensitate reglabilă cu telecomandă vine cu avantajul de a putea regla din telecomandă intensitatea luminii după bunul plac. Cu toate acestea aplicele cele mai avansate din punct de vedere tehnologic sunt aplicele LED cu intensitate reglabilă RGB cu difuzor, bluetooth și telecomandă. Acestea sunt aplice de baie LED cu telecomandă cu ajutorul cărora puteți reda muzica de pe telefonul mobil în difuzorul încorporat de corpul de iluminat. 

Pentru camera de zi se folosesc ori aplicele cu cristale cu telecomandă ori aplicele retro cu telecomandă. Acestea chiar dacă au designuri clasice au tehnologii moderne.

Aplice cu telecomandă la reducere

Fie că sunteți în căutare de aplice de exterior Philips cu telecomandă sau de aplice pentru hol cu telecomandă pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i