Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Aplice de epocă - Eglo

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Probabil corpurile de iluminat care au înregistrat cea mai mare creștere a cererii din ultimii ani sunt aplicele de epocă. Acestea au revenit printre preferințele consumatorilor, în special aplicele cele mai avansate din punct de vedere tehnologic cum sunt aplicele vintage LED sau aplicele vintage RGB.

Chiar dacă sunt utilizate cel mai des la interior există și aplice vintage pentru exterior rezistente la apă sau la condiții meteo nefavorabile. Cele mai utilizate astfel de aplice sunt aplicele vintage cu senzor de mișcare care au avantajul de a se aprinde și stinge automat în momentul în care există mișcare în jurul lor. Pentru terase se folosesc în special aplicele vintage cu telecomandă, care se pot controla atât din curte cât și din casă.

Pentru locuințele care au un design retro se folosesc cel mai des aplicele vintage rustice care în cele mai multe cazuri sunt aplice vintage din lemn cu designuri speciale de epocă. Acestea chiar dacă nu sunt aplice vintage ieftine au și tehnologii moderne cum ar fi eficiența energetică ridicată.

Fie că vă doriți aplice vintage pentru hol sau chiar aplice vintage pentru copii, cu siguranță pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte posibile.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i