0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Alegeți-vă lampa de care aveți nevoie

Iosif

Fiecare casă trebuie accesorizată cu diferite lămpi mai mari sau mai mici. Dacă aveți impresia că iluminatul din casa dumneavoastră are nevoie de ceva în plus, vă propunem diferite tipuri de lămpi pentru a alege lampa, de care aveți nevoie.

În fiecare cameră avem câte un corp de iluminat central sau principal. Însă un rol important în ceea ce privește iluminatul casei și al spațiilor exterioare îl au și diferite tipuri de lămpi.

Lămpi de masă indispensabile

Unul din tipurile de lămpi, care nu ar trebui să lipsească în nicio casă sunt lămpile de masă. Acestea pot avea diferite întrebuințări și pot fi folosite aproape în fiecare cameră. În primul rând, putem menționa dormitorul, unde lampa de masă nu ar trebui să lipsească de pe nicio noptieră. Când mergeți la toaletă sau vreți doar să citiți, nu este o idee prea bună să aprindeți lumina centrală înainte de culcare, aceasta poate fi prea intensă. În schimb, lămpile de masă au o lumină mai slabă, care nu este deranjantă pentru ceilalți. În plus, dacă doriți să reglați intensitatea luminii, puteți alege una din lămpile dimmabile. De asemenea, în ceea ce privește designul acestora, puteți alege dintr-o mulțime de tipuri. De la lămpile clasice, până la cele de design, sau chiar lămpile cu vitralii Tiffany.
null              null

Lampadare în camera de zi

Alte tipuri de lămpi, care sunt foarte populare și utilizate des, sunt lampadarele. Acestea pot fi utile de exemplu în camera de zi, aproape de canapea. Acesta poate fi locul cel mai potrivit, unde să amplasați un astfel de lampadar. Bineînțeles, aceasta nu este o condiție. Lampadarele arată bine și în colțul camerei sau undeva aproape de fotoliul dumneavoastră preferat. Din nou puteți alege din diferite tipuri clasice, până la cele de design, care în afară de funcția de iluminare, mai pot îndeplini și funcția decorativă. În plus, în afară de lampadarele clasice, mai există și variantele dimmabile, la care puteți regla intensitatea luminii.
null 

Lămpi de masă pentru cei mici

Dacă aveți copii, sigur v-ați dat seama sau veți vedea curând că și ei au nevoie de o lampă pentru copii. Și nu ar fi vorba de lampă pentru copii, dacă nu ar fi cu motive, pe care copilul dumneavoastră le iubește cel mai mult. Diferite personaje din basme sau doar culori diverse, pe care copiii le îndrăgesc. Fie că sunteți în căutare de o lampă de masă pentru copii, pentru scrierea temelor sau lângă pat, pentru a adormi mai bine, fie că aveți nevoie de o lampă de veghe, care poate fi utilă și pentru a vă deplasa în dormitor sau la toaletă, puteți găsi toate aceste lămpi cu designul pentru copii.
null               null

Lămpi decorative

Poate căutați un cadou frumos pentru cei dragi, sau pur și simplu doriți să vă faceți casa mai frumoasă, în ambele cazuri veți aprecia oferta noastră ce include lămpile decorative. Acestea au într-adevăr o lumină discretă, care însă este suficientă. Funcția lor principală, așa cum reiese și din denumire, este de a înfrumuseța spațiul, fiind astfel un accesoriu. Puteți alege diferite lămpi cu întrerupător pe cablu, dar și lămpi care nu au nevoie de alimentare electrică, fiind pe baterii.
null 

Lămpi LED economice

Cu siguranță se vor găsi printre dumneavoastră iubitori de noi tehnologii, cărora le place să achiziționeze aparate electrice cât mai economice. Tocmai pentru dumneavoastră avem secțiunea, care incude lămpi de masă LED. Aici veți găsi diferite lămpi de masă și lampadare, dar și lămpi decoative. Toate cu tehnologia LED. Astfel, puteți selecta multe produse  cu design interesant, care sunt foarte moderne, dar mai ales economice.
null 

Lămpi pentru exterior

V-am prezentat deja diverse tipuri de lămpi pentru interior. Acestea însă sunt mult mai multe, este suficient să vă uitați la toate categoriile noastre. Dar nu trebuie să uităm de lămpi de exterior. Fie că sunt lămpi de grădină, sau cele solare, ambele pot fi foarte utile în grădina dumneavoastră, în zona căilor de acces sau pe terasă. Datorită faptului că vremea este frumoasă, veți dori să petreceți cât mai mult timp afară. Așadar, veți avea nevoie de lumină bună și în exterior. Lămpile de grădină sunt soluția ideală, fără îndoială veți găsi tipul, pa care îl căutați.
null 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2019 Donoci srl, Toate drepturile rezervate.