Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Lămpi tiffany

  • Număr becuri
  • Producător
  • Culoare
  • Material
  • Spațiul
  • Funcția
  • Soclu
  • Putere max. bec
  • Grad protecție IP
  • Disponibilitate

Număr becuri

Alegeți un corp de iluminat cu un număr exact de becuri. Ați dori o lustră cu mai multe brațe? Sau mai degrabă o lampă cu un singur bec? Toate acestea le puteți selecta cu ajutorul cursorului.

Producător

Recomandăm
Globo (1)
Luxera (6)
Prezent (25)
Rabalux (8)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Culoare

Altele
alb (4)
auriu (2)
bej (10)
bronz (8)
crem (1)
maro (10)
multicolor (13)
negru (1)
soclu (2)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Material

Altele
metal (27)
sticla (13)
vitraliu (40)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Spațiul

Altele
Bucatarie (5)
Dormitor (20)
Hol (1)
Living (17)

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Soclu

Altele
E14 (20)
E27 (19)
G9 (1)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Putere max. bec

Aveți nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maximă“ puteți selecta exact opțiunea corectă. Valorile menționate sunt exprimate în watti (W) și indică puterea maximă a unei surse de lumină (becului).

Grad protecție IP

Altele
IP20 (40)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.
Cel mai frumos accesoriu de iluminat sunt veiozele de masa, mai ales cand este vorba de lampi tiffany, care se pot aseza practic oriunde. Veiozele de masa arata bine in orice loc le-ati pune, datorita sticlei colorate si a luminii intime.
Corpurile de iluminat si lampile TIFFANY sunt foarte preferate si favorite. Acest lucru este valabil si pentru lampadarele tiffany, care reprezinta un tip de iluminat din ce in ce mai cautat. Bineinteles, nu lipsesc sticlele de diverse culori bogat ornamentate prinse in plumb.

Sintonizati-va lampile tiffany si cu aplice ori lustre TIFFANY.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL