0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Cum alegeți corpul de iluminat potrivit?

Iosif

Căutați un corp de iluminat și nu știți cum să găsiți modelul potrivit? Nu-i nimic. Vă ajutăm cu plăcere.

Poate aveți nevoie de o nouă lustră, poate de o lampă de masă sau o decorațiune luminoasă și frumoasă. Dar cum alegeți ce vă trebuie? Uneori aceste cumpărături vă pot da bătăi de cap. La noi însă nu este așa.

Cum puteți selecta produsul dorit?

Întrebarea principală, la care ar trebui să vă gândiți înainte de selectarea unei lămpi este ce tip de lampă doriți să achiziționați. În primul rând, puteți alege între lămpi de exterior și cele de interior.
null          null
Lămpile de interior sunt împărțite în mai multe categorii, puteți selecta de exemplu din diferite tipuri, cum ar fi lustre, lămpi de masă, plafoniere sau spoturi. Desigur, puteți avea diferite cerințe și nu vreți să deschideți fiecare corp de iluminat, pentru a afla dacă acesta îndeplinește cerințele dumneavoastră. Așadar, dacă știți că aveți nevoie de o lustră, este suficient să deschideți oferta cu lustrele și să bifați doar parametri doriți. Puteți selecta încăperea, în care veți monta lampa, precum și materialul, din care doriți să fie aceasta. Dacă aveți spații limitate, puteți filtra și înălțimea sau lățimea lămpii. Dacă preferați produsele doar de la anumiți producători, nu trebuie să parcurgeți listele cu toate lustrele. Este suficient să selectați în parametri producătorul dorit și veți vedea doar oferta producătorilor preferați. Există însă mult mai mulți parametri, care pot fi selectați. Puteți filtra de exemplu și după funcție, culoare și altele.
 
Poate nu căutați doar o singură lampă, ci vă amenajați o anumită cameră. În acest caz, puteți selecta în meniul principal încăperea concretă, pe care doriți să o iluminați și veți vedea toate lămpile care sunt potrivite în camera selectată. Atât cele principale, cât și diferite lămpi suplimentare. De asemenea, dacă sunteți fani sau preferați doar lămpile LED, din meniul principal puteți intra direct în categoria iluminat LED. Aici veți găsi diferite tipuri de lămpi, toate doar cu tehnologia LED, care se caracterizează prin economie de energie, fiind tot mai căutată în zilele acestea.
 
De asemenea, și atunci când căutați o lampă de exterior, este suficient să intrați în categoria aceasta. La fel ca la cele de interior, și aici puteți bifa diferiți parametri și astfel puteți selecta doar acele lămpi, care vă interesează. Astfel veți exclude tipurile de lămpi, care nu îndeplinesc cerințele dumneavoastră.
null 

La noi găsiți de toate!

Dacă ceea ce căutați nu sunt doar corpuri de iluminat, la noi găsiți multe alte produse. Unele lămpi au nevoie de becuri pentru a funcționa, altele sunt pe baterii. Ambele pot fi găsite la noi. Din nou este suficient să deschideți categoria căutată și veți putea selecta din diferite tipuri și modele. În plus, mai găsiți și alte produse în afară de lămpi, precum diferite tipuri de materiale electrice. De la prize, până la detectoare de fum sau numere de casă.
 
Dacă totuși nu reușiți să găsiți ceea ce căutați prin deschiderea categoriei dorite, încercați pur și simplu să scrieți la căutare ceea ce căutați. O altă posibilitate este să apelați direct la angajații noștri, care vă vor ajuta cu plăcere dacă întămpinați dificultăți. Fie că este vorba de un sfat tehnic sau asistență în selectarea produselor potrivite, de fiecare dată vă va ajuta o persoană competentă. Puteți adresa întrebările dumneavoastră fie pe e-mail, fie telefonic.
null 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2020 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i