Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu
Banner kategorie DOPRAVA

Materiale electrice

  • Soclu
  • Culoare
  • Grad protecție IP
  • Funcția
  • Tensiune
  • Putere max. bec
  • Material
  • Tip
  • Producător
  • Disponibilitate

Soclu

Altele
E14 (1)
E27 (1)
G9 (1)
GU10 (2)
GX5,3 (1)
R7s (2)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Culoare

Altele
alb (456)
albastru (8)
antracit (4)
argintiu (49)
crom mat (14)
galben (1)
gri (31)
maro (5)
negru (118)
portocaliu (20)
roşu (6)
verde (10)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Grad protecție IP

Altele
IP20 (234)
IP20/44 (1)
IP24 (1)
IP34 (3)
IP40 (14)
IP42 (1)
IP44 (79)
IP54 (101)
IP55 (5)
IP65 (3)
IP67 (5)
IPX4 (8)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Tensiune

Putere max. bec

Aveți nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maximă“ puteți selecta exact opțiunea corectă. Valorile menționate sunt exprimate în watti (W) și indică puterea maximă a unei surse de lumină (becului).

Material

Altele
ceramica (1)
guma (41)
metal (77)
plastic (676)
sticla (5)
textile (4)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Producător

Recomandăm
Eglo (36)
Globo (1)
Greenlux (24)
Nedes (11)
Paulmann (14)
Philips (10)
Rabalux (1)
Steinel (183)
Top Light (2)
Altele
Bticino (4)
Legrand (111)
Narva (2)
Panlux (13)
Skoff (5)
TRQ (1)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.
Iluminarea nu necesita prea multe. De obicei primiti tot ce este necesar impreuna cu corpul de iluminat. Insa uneori intervine situatia, cand totusi lipseste ceva. O piesa importanta. Iar aceasta piesa importanta este in marea majoritate a cazurilor, tocmai un accesoriu electric.

Prin accesorii electrice se inteleg de exemplu intrerupatoare, prize, conectoare, ventilatoare ori covoare termice. De asemenea, din cand in cand prinde bine cate un senzor, iar daca aveti o casa nou construita, veti avea nevoie de un detector de fum. Nu numai pe santier, dar si la birou, cand aceti nevoie sa introduceti in priza mai multe calculatoare, este nevoie de cabluri de prelungire. Toate obiectele mentionate le gasiti tocmai in aceasta categorie – accesorii electrice. Toate la un loc, comod si organizat.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL