0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Cum se procedează corect dacă doriți să reutilizați masca respiratorie?

Iosif

Măștile respiratorii sunt destinate numai unei singure utilizări. Cu toate acestea, pot fi reutilizate în cazul unei proceduri corecte de dezinfectare. Să citim cum putem să sterilizăm măștile respiratorii.

Dezinfectare prin căldură

Faptul că temperaturile ridicate pot distruge virusurile și bacteriile este un lucru cunoscut. În același timp este cel mai accesibil mod de a steriliza diverse articole, precum măștile respiratorii. Puteți folosi mai multe metode pentru dezinfectarea prin căldură:

  • abur fierbinte
  • fierbere
  • încălzire în cuptorul cu microunde


Dezinfectare cu radiații UV

Mulți dintre dumneavoastră aveți acasă o lampă UV, așa-numită soare de munte. Și această metodă poate fi folosită pentru sterilizarea măștii respiratorii. Se recomandă să iluminați obiectul din fiecare parte timp de trei minute.


Dezinfectare chimică

De asemenea puteți utiliza unul dintre dezinfectanții pe bază de alcool, ulterior este necesar să lăsați masca respiratorie să se usuce pentru a evita inhalarea vaporilor de alcool.


Încercați să vedeți ce modalitate vi se va potrivi cel mai bine. Acum, când măștile respiratorii se găsesc greu, se merită reutilizarea acestora. La o sterilizare corespunzătoare, măștile respiratorii sunt mai eficiente la protejare decât măștile de pânză sau de unică folosință.
Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter