0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Luminăm în continuare pentru dumneavoastră!

Iosif

Știm că situația nu este ușoară acum. Dar suntem aici pentru dumneavoastră, pentru a vă ajuta cu grijile de zi cu zi, când vi se arde un bec, dar și când doriți să vă faceți o bucurie cu o nouă lustră.

Fie că este vorba de becul menționat, sau de un corp de iluminat nou și frumos, alegerea și cumpărarea produsului le puteți face în siguranța casei dumneavoastră. Puteți alege fără stres ce aveți nevoie și vă vom livra comanda acasă.


Și pentru noi, sănătatea angajaților și a clienților noștri este pe primul loc. Din acest motiv, am adoptat măsuri stricte de securitate, dezinfectăm în mod regulat birourile și depozitele noastre. Iar predarea coletelor către firmele de curierat are loc fără contact fizic, pentru a asigura o igienă cât mai mare în transportul coletelor.


De asemenea, urmărim evoluția situației actuale și suntem pregătiți să reacționăm în funcție de schimbările ce pot apărea. Și datorită acestui lucru putem asigura mersul magazinului online în continuare.


Credem că la fel ca noi, încercați și dumneavoastră să vă mențineți starea pozitivă și să vă bucurați de lucrurile mici. O astfel de bucurie poate fi și un corp de iluminat nou, datorită căruia vă veți simți bine acasă. Cu plictiseala puteți lupta și prin descoperirea magiei iluminatului inteligent. Iar copiii se pot distra cu lămpi vesele tip proiector, cu care pot intra în lumea basmelor pentru căteva clipe. Depinde de dumneavoastră, puteți alege din peste 35 000 de produse.


Pentru a vă ușura perioada aceasta și a nu avea griji în plus, vă oferim posibilitatea returnării produselor în termen de 30 de zile de la preluarea coletului


Credem că în curând totul va fi bine, iar întreaga echipă a magazinunlui luminam.ro vă urează multă sănătate.


Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter