Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Plastic, lemn, metal, dar nu numai. Fiecare își alege materialul dorit!

Iluminat de interior

Iosif

V-ați decis să vă cumpărați, în sfârșit, iluminat nou și materialul este important pentru dvs? Dacă da, sunteți la locul potrivit.

Unii dintre voi alegeți corpul de iluminat în funcție de aspect. Pentru unii dintre voi, materialul este cel mai important. Dacă sunteți dintre aceia pentru care materialul este un criteriu important pentru alegerea corpului de iluminat, veți fi mulțumit. În oferta noastră găsiți multe corpuri de iluminat care sunt fabricate din diferite materiale. Na výběr jich je dost, takže se nemusíte bát, že právě váš oblíbený materiál na našich svítidlech nenajdete. 

Preferate sunt sticla și metalul

Unul dintre cele mai folosite materiale la fabricarea corpurilor de iluminat este fără indoială metalul sau sticla. Se folosesc la producția lustrelor, diferite plafoniere sau aplice de perete, dar desigur, nu numai la acestea. Cu aceste materiale se vă veți întălni la diferte lămpi de masă sau lampadare dar și la iluminatul exterior. Se poate spune că metalul și sticla sunt aurul clasic, care nu obosește și nu provoacă deterioare la corpurile de iluminat. Dacă
căutați doar abajur,  puteți găsi aici foarte multe modele. Dacă vă doriți sticlă, puțin neobișnuită, multe corpuri sunt din sticlă de alabastru, care arată foarte bine.

Lămpile de plastic la mare căutare

Dacă corpul de iluminat din sticlă, nu este ceea ce căutați, ce ziceți de o lampă din plastic? În zilele noastre, plasticul este unul dintre materialele foarte căutate, în ceea ce privește corpurile de iluminat. Cu plasticul vă întălniți cel mai des la diferite plafoniere. De asemenea diferite lustre de bucătărie, cel mai des reglabile, sunt fabricate din plastic. Marele lor avantaj este că sunt foate ușoare, prin umrare și în casele mai vechi, unde tavanul nu ar putea susține o lustră grea de sticlă, vor fi o variantă excelentă. Din plastic vă puteți comanda diferite mânere pentru lustre. Nu trebuie să comandați lampă întreagă.
ci

Un aspect natural poate fi oferit de lemn sau textil

Iubitorii de materiale naturale cu siguranță vor fi fericiți. Foarte populare sunt lămpile din lemn, care oferă întregii camere un design unic și natural. Podobně je tomu také u textilu, který je rovněž velmi oblíbený. De asemenea textilul este foarte ușor. Îl puteți găsi în diferite culori și modele florale diferite. Chiar și aici puteși comanda abajururi individuale.
     

Vitraliu va oferi un aspect unic al casei dumneavoastră

Vitraliu este o tehnică specială, care implică combinarea diferitelor sticle colorate, care formează un întreg minunat. În vitraliu găsiți diferite lustre sau plafoniere, aplice de perete sau lampadare. În acest stil, puteți combina toate tipurile de corpuri de iluminat. Lămpile vitralii sunt cu adevărat extraordinare.
null     null

Cristalul opulent domină întreaga cameră

Aveți tot mobilierul de acasă într-un stil mai elegant și mai strălucitor și vă găndiți ce corpuri de iluminat să comandați? La un mobilier luxos se potrivest lămpile de cristal. Cristalul este un material cu bun gust și foarte interesant care va definitiva perfect întreg designul. Există posibilitatea combinării diferitelor lămpi, pentru ca totul să se potrivească perfect.

Alte materiale la corpurile de iluminat

La corpurile noastre de iluminat găsiți folosite și alte materiale. Vă puteți întălni de ex. cu cauciuc, beton, ceramică, hârtie sau piele. Excepție nu sunt nici diferite lămpi de sare, la care se folosește chiar sarea.
La corpurile de iluminat găsiți multe materiale diferite, din care își poate alege fiecare dintre dumneavoastră.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i