Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Aplice cu vitralii Tiffany

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Aplice tiffany cu vitralii potrivite pentru orice cameră

Umpleți pereții goi din camere și holuri cu aplicele tiffany cu vitralii retro, care în combinație cu lustrele cu vitralii vor crea o atmosferă specială în locuință. Fracțiunile de sticlă colorată prinse în plumb formează un design inconfundabil al acestor aplice tiffany cu vitralii multicolore.

Aplicele de epocă tiffany cu vitralii sunt foarte cunoscute pe piață și sunt printre primele opțiuni când vine vorba de alegerea corpurilor de iluminat într-o locuință cu design retro. Pentru camera de zi folosindu-se foarte des aplica tiffany cu vitralii cu formă de nufăr care este o aplică tiffany cu vitralii albe care se potrivește foarte bine cu un candelabru cu vitralii.

Pentru locuințe care vor să exprime opulență și bunăstare aplicele tiffany cu vitralii de lux ar putea fi alegerea potrivită în ceea ce privește iluminatul principal din camera de zi. Aplica tiffany cu vitralii Butterfly are foarte multe culori vii creând o atmosferă primitoare în cameră.

Aplice tiffany cu vitralii la reducere

Dacă sunteți în căutare de aplice tiffany cu vitralii ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i