0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Suntem magazinul nr.1 în iluminat

Iosif

Societatea Donoci srl este prezent pe piața de iluminat de 28 ani. Reprezintă o garanție a fiabilității și profesionalismului. Firma se ocupă cu importul și vânzarea en-gros a corpurilor de iluminat. Magazinele noastre online operează în România, Slovacia, Republica Cehă, Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Franța, Slovenia, Croația, Italia, Spania și Marea Britanie. Societatea se încadrează printre cei mai mari vânzători online din Europa Centrală.

Mulțumirea dumneavoastră este pe primul loc

Suntem conștienți că succesul afacerii noastre este construit pe încrederea și mulțumirea clienților. Firma noastră pune accent pe profesionalism și prietenia cu clienții. Obiectivul principal este mulțumirea clientului pe termen lung, nu profitul imediat.

Iluminarea fiecărui spațiu

În oferta magazinului luminam.ro veți găsi toate tipurile de corpuri de iluminat pentru exterior și interior. În mod concret este vorba de produse de la producători ARTCRYSTAL,  BRILUM, DALEN, EGLO, ESEO, FARO BARCELONA, GLOBO, GREENLUX, HADEX, IDEAL LUX, JUPITER, KEMAR, LEDKO, LIRIO, LUCIDE, LUXERA, MASSIVE, NARVA, PANLUX, PAULMANN, PHILIPS, PREZENT, RABALUX, SKOFF, STEINEL, TOPLIGHT A WOFI. Pe lângă cele mai diferite tipuri de lămpi firma oferă materiale electrice și surse de lumină. Cele mai populare și cele mai bune lămpi sunt disponibile întodeauna la prețuri reduse, la care oferim și garanția prețului.

Magazinul luminam.ro oferă:

  • Depozite foarte bine aprovizionate care permit livrarea produselor in 2-4 zile. Momentan sunt pregătite pentru expediere imediată în jur de 1.180.000 buc de corpuri de iluminat. 
  • Serviciu clienți rapid și o echipă profesională care este pregătit să vă consilieze și să vă ajute în alegerea lămpilor. 
  • La comenzile de peste 550 lei primiți cadou o veioză decorativă LED, iar la comenzile de peste 850 lei primiți cadou o lampă LED.
  • Transport gratuit la comenzile de peste 200 lei. 
  • Consultanță nou deschisă prin care încercăm să vă facilităm cât mai mult alegerea iluminatului corespunzător. De asemenea puteți cere sfat de la angajații cu ajutorul formularului de contact plasat sub consultanță și sub fiecare produs individual în secțiunea Întrebare despre produs.
 
Magazinul online luminam.ro garantează cele mai mici prețuri. Dacă totuși veți găsi același produs mai ieftin în altă parte, pe piața din România, veți primi produsul de la noi, la același preț. Este suficient să puneți linkul cu oferta găsită la observație la comandă și produsul identic îl veți primi la același preț.

Echipa magazinului luminam.ro este pe deplin pregătită să fie cel mai bun furnizor de lămpi de înaltă calitate.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter