Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Baterii 9 V - Varta

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Bateriile de 9V sunt bateriile care sunt folosite de foarte multe tipuri de obiecte de uz casnic. Cu toți probabil avem în casă măcar un astfel de obiect. 

Tipuri de baterii de 9V

Bateria alcalină de 9V este de obicei utilizată pentru obiectele care efectuează un consum mare de energie. Pe de altă parte bateria cu zinc carbon de 9V se poate folosi pentru obiectele care au un consum mai mic de energie cum ar fi ceasurile de perete sau telecomenzile. â

Bateria cu litiu de 9V este folosită pentru obiecte mai mici cum ar fi jucăriile, cântarele sau pentru anumiți senzori de mișcare.

Cele mai cunoscute astfel de bateriile sunt bateriile de 9V Vatra dar și bateriile de 9V Philips care au cea mai mare durată de viață de pe piață. Cu toate acestea dacă nu doriți să dați bani mereu pe baterii vă puteți cumpăra baterii de 9V reîncărcabile.

Baterii de 9V la reducere

Un alt mijloc de a plăti mai puțini bani pentru baterii este să vă cumpărați un set de baterii de 9V pe care îl veți găsi pe site-ul nostru la un preț promoțional.

Dacă sunteți în căutare de baterii de 9V ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i