Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Baterii buton

Vendor 6
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Bateriile buton sunt baterii concepute pentru dispozitive mici. Acestea nu conțin materiale metale periculoase în compoziție. Bateria buton cu litiu se folosește mai multe pentru ceasuri, jocuri mai mici sau cântare.

Tipuri de baterii de tip buton

Bateriile buton Varta sunt probabil cele mai cunoscute de pe piața deoarece au una dintre cele mai mari durate de viață.  Aceste baterii alcaline de tip buton chiar dacă sunt mai rar utilizate există chiar și în varianta de baterii buton reîncărcabile care sunt preferate deoarece ajută la economisirea unei sume considerabile de bani pe termen lung.

Bateriile tip buton de 3V este recomandat să fie păstrate la temperaturi cuprinse între -10 ° C la + 60 ° C. Acestea sunt baterii buton pentru ceasuri care are o durată de viață foarte mare.

Baterii buton la prețuri promoționale

Dacă sunteți în căutare de baterii buton ieftine sau chiar de seturi de baterii buton pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i