Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Baterii externe - Brennenstuhl

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Smartphone-urile fac partea din viața noastră și probabil oricărei persoane i-ar fi foarte greu să se despartă de telefonul lui. 

Problema apare la telefoanele inteligente din zilele noastre cu bateria care ține din ce în ce mai puțin. Pe vremuri bateria unui telefon ținea chiar și o săptămână. În zilele noastre bateria majorității telefoanelor nu ține nici măcar o zi.

Astfel o baterie externă a devenit nelipsită din viața noastră. Bateriile portabile pot să vă încarce telefonul oriunde v-ați afla, iar bateriile externe mai mari cum ar fi bateria externă de 20000 mah sau bateria externă de 50000 mah pot încărca în același timp un telefon, un laptop și o tabletă.

În ultima perioadă a devenit la modă bateria externă cu încărcare fără fir care încarcă telefonul fără să fie nevoie să folosiți cablul de încărcare trebuie doar să-l puneți într-un suport special. Cu toate acestea cele mai interesante sunt bateriile externe cu încărcare solară, deși această tehnologie este încă la început are foarte multe avantaje incontestabile.

O baterie externă cu încărcare rapidă este foarte utilă deoarece vă puteți încărca telefonul rapid, chiar și în 30 de minute, depinde de telefon.

Pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune baterii externe la cele mai mici prețuri. Dacă vă doriți o baterie externă ieftină tot ce trebuie să faci este să intrați pe site și să o comandați.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i