Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Baterii microalcaline AAA

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Probabil cel mai cunoscut tip de baterii sunt bateriile AAA. Majoritatea obiectelor pe baterii din zilele noastre conțin baterii AAA.

Tipuri de baterii micro-creion AAA

Baterii micro-creion AAA Philips sunt cele mai apreciate deoarece au o durată de viață foarte mare și au și un preț redus. Acestea sunt baterii micro creion cu putere alcalină care se folosesc pentru ceasuri, telecomenzi, jucării pentru copii, etc.

Cel mai des sunt cumpărate seturile de baterii micro-creion AAA care vin cu de 4, 6, 8, sau chiar mai multe baterii și prețul este mai mic decât dacă se cumpără fiecare baterie în parte.

Bateriile micro creion Ultra Power au o putere foarte mare și alături de bateriile alcaline LONGLIFE AAA se folosesc pentru obiectele care au nevoie de o putere mai mare.

Însă dacă vă gândiți la protejarea mediului înconjurător și la economisirea anumitor bani veți alege cu siguranță bateriile reîncărcabile AAA.

Baterii micro-creion AAA la reducere

Dacă sunteți în căutare de baterii cu clorură de zinc AAA sau orice alt tip de baterii AAA cu singurață pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i