Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Baterii 4,5 V (3R12)

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate

Descrierea categoriei

Toate tipurile de baterii plate de 4,5V

Există în acest moment pe piață foarte multe tipuri de baterii, cu utilitate diversă. Pentru obiectele care nu necesită un consum prea mare de energie se folosesc de obicei bateriile cu clorură de zinc de 4,5V.

Cel mai des o baterie alcalină EXTRA POWER de 4,5V se folosește pentru a alimenta o lanternă sau chiar o telecomandă mai veche.

Cu toate acestea bateriile cu zinc carbon de 4,5V au cea mai mare durată de viață acestea fiind printre preferate cumpărătorilor. Cele mai cunoscute astfel de baterii sunt fără îndoială bateriile plate de 4,5V Philips împreună cu bateriile plate de 4,5V Varta, ambele branduri fiind recunoscute pentru calitatea superioară a produselor. Dacă doriți să economisiți banii atunci când vă cumpărați astfel de baterii puteți alege unul dintre seturile de baterii plate de 4,5V care va fi la un preț mai redus decât dacă vă cumpărați fiecare baterie în parte. O altă metodă de a economisi bani este să vă cumpărați baterii plate de 4,5V reîncărcabile pe care le puteți folosi o perioadă lungă de timp.

Baterii plate de 4,5V la reducere

Dacă sunteți în căutare de baterii plate de 4,5V ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte de pe piață.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i