Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Baterii speciale - Fulgur

Vendor 4
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Pe lângă tipurile de baterii clasice care se folosesc la ceasuri, telecomenzi, etc. există și anumite tipuri de baterii speciale care au alte caracteristice și altă utilitate.

Toate tipurile de baterii speciale

În această categorie avem bateria iRobot Roomba care are 4400 mAh Li-lon și este o baterie de schimb pentru aspiratoarele robotizate, la fel ca și bateria Ni-MH. Bateria iRobot Braava se folosește pentru modelele din seria 380T și 390T de aspiratoare robot iRobot.

Acumulatorul PATONA este un acumulator de schimb pentru difuzorul JBL Flip. Acesta are un număr de 1000 de cicluri de încărcare și descărcare. Pe de altă parte tot din această categorie face parte și acumulatorul PATONA pentru DYSON, care se folosește ca acumulator de schimb pentru aspiratoarele DYSON.

Bateriile cu oxid de argint sunt baterii cu o durată de viață foarte mare care se folosesc pentru deschiderea de garaje sau pentru telecomenzi pentru sisteme de închidere centrală auto. În schimb bateriile cu litiu CR2 se folosesc pentru dispozitivele care au nevoie de o cantitate mare de energie, cum ar fi aparatele foto. Cu toate acestea dacă vă doriți un tip de baterii special pentru aparatele foto puteți folosi bateriile foto litiu CR-P2.

Baterii speciale la reducere

Dacă sunteți în căutare de baterii speciale ieftine cu siguranță pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i