Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Becuri de rezervă

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Toate tipurile de becuri de rezervă pentru instalațiile de Crăciun

În oferta noastră găsiți o colecție diversă de instalații de Crăciun. În cazul în care un beculeț încetează să se mai aprindă, avem pentru dumneavoastră becuri de schimb. Acestea sunt ambalate în seturi a câte 5 bucăți. Avem chiar și becuri de rezervă LED pentru brazii artificiali cu fibre optice. La fiecare produs veți vedea în descriere, ce fel de bec i se potrivește.

La majoritate instalațiilor odată ce un bec nu mai funcționează întreaga instalație nu va mai funcționa astfel încât pe site-ul nostru vă punem la dispoziție o gamă variată de becuri pentru instalații pentru a avea totul la dispoziție când aveți nevoie. Un bec pentru instalațiile Crăciun nu are o durată de viață foarte mare astfel încât este foarte bine să aveți în casă un bec de rezervă pentru instalație.

Becuri de rezervă multicolore sunt disponibile în foarte multe forme. Există becuri de Crăciun rotunde, alungite, sub formă de globuri, etc.

Becuri de rezervă pentru instalații la reducere

Dacă sunteți în căutare de becuri de rezervă ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i