Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Becuri de rezervă

  • Funcția
  • Soclu
  • Producător
  • Disponibilitate

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Soclu

Altele
alte (4)
E10 (2)
GU4 (1)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Producător

Altele
Narva (1)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.
In oferta noastra gasiti  o colectie diversa de instalatii de craciun. In cazul in care un beculet inceteaza sa se mai aprinda, avem pentru voi becuri de schimb. Sunt ambalate a cate 5 bucati. Sursa de lumina de schimb o oferim si pentru brazii artificiali cu fibre optice. La fiecare produs aflati din descriere, ce fel de bec se potriveste la el.

Iar daca nu vreti sa va faceti griji cu inlocuirea becurilor, va recomandam sa vedeti sortimentul nostru de iluminare LED de craciun, care include si beteala cu lumini, sfesnice de craciun si decoratii luminoase pentru ferestre.  

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL