Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Becuri de rezervă

  • Soclu
  • Funcția
  • Producător
  • Disponibilitate

Soclu

Altele
alte (7)
E10 (2)
GU4 (1)
Prin acest filtru puteti selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumita dulie, fiind necesar sa alegeti un bec cu soclu potrivit. Daca nu stiti ce soclu sa alegeti, poate veti gasi acest articol de ajutor.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteti selecta diferite proprietati avansate ale corpului de iluminat. Daca veti selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afisa doar produsele care contin tehnologia LED.

Producător

Altele
Narva (2)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.
In oferta noastra gasiti  o colectie diversa de instalatii de craciun. In cazul in care un beculet inceteaza sa se mai aprinda, avem pentru voi becuri de schimb. Sunt ambalate a cate 5 bucati. Sursa de lumina de schimb o oferim si pentru brazii artificiali cu fibre optice. La fiecare produs aflati din descriere, ce fel de bec se potriveste la el.

Iar daca nu vreti sa va faceti griji cu inlocuirea becurilor, va recomandam sa vedeti sortimentul nostru de iluminare LED de craciun, care include si beteala cu lumini, sfesnice de craciun si decoratii luminoase pentru ferestre.  

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro