Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Becuri LED E27 - 50000ON/OFF

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Becuri LED E27 cu eficiență energetică ridicată

Becurile E27 sunt unele dintre cele mai cunoscute tipuri de becuri. Acestea sunt utilizate de majoritatea corpurilor de iluminat moderne. 

Becul led e27 de 20w este foarte economic reducând foarte mult consumul de curent electric. În schimb becurile e27 de 60w au o durată de viață de până la 15.000 de ore. Cu toate acestea dacă vă doriți un bec foarte puternic veți alege becul led e27 de 100w, iar dacă vă doriți un bec cu o putere mai mică puteți alege becul led e27 de 3w.

Becul led cu intensitate reglabilă e27 se folosește pentru corpurile de iluminat care conțin această funcție. Acestea sunt becuri cu cele mai noi tehnologii și funcții din industrie. Cu toate acestea dacă vă doriți becuri retro puteți alege becul led filament e27 sau becul de epocă e27, care are un design clasic.

Un bec led de 24v e27 se utilizează atât pentru lustre cât și pentru plafoniere, reușind să lumineze chiar și suprafețe mai mari.

Becuri LED E27 la reducere

Dacă sunteți în căutare de becuri led e27 ieftine pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i