Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Becuri speciale - Philips

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Site-ul nostru vă oferă pe lângă o gamă variată de becuri clasice și becuri speciale cum ar fi de exemplu becurile cu krypton cu filet E27. Becurile cu krypton, în comparație cu becurile clasice oferă o cantitate mai mare de lumină la același randament, datorită kriptonului, care este un gaz rar, și cu care este umplut becul cu kripton.

Dioda luminoasă LED este destinată pentru utilizarea în consumatoare electrice, de exemplu hote etc. Prin rotirea piesei sursei de lumină, radiația se poate direcționa la unghiul solicitat.

Becurile pentru cuptor nu sunt adecvate la utilizarea în corpurile de iluminat de casă, sunt destinate pentru consumatoare casnice de exemplu cuptoare electrice, aragaze etc. În prețul surselor de lumină este inclusă și taxa de reciclare.

Sunt la mare căutare becurile led speciale, concepute pentru a lumina încăperi mai mari și care pot fi cu lumină adaptivă în funcție de nevoie, acestea fiind și becuri economice.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i