Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Cadre - FARO Barcelona

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Toate tipurile de cadre pentru iluminat

Ați ales unele dintre lămpile încastrate dar nu doriți să le încastrați în tavan? Avem pentru dumneavoastră o soluție în forma de cadru, cu ajutorul căruia o lampă încastrată se va transforma într-o lampă aplicată. Cadrele încastrate pentru montare aplicată sunt varianta ideală în această situație.

Lămpile încastrate montate aplicat cu ajutorul cadrului sunt potrivite și pentru baie. Este suficient să alegeți lămpile potrivite și modalitatea de montare, care se va potrivi cel mai bine.

Pe de altă parte există astfel de cadre și pentru alte corpuri de iluminat cum ar fi cadru pentru plafonieră sau cadru pentru panoul LED. Aceste sunt folosite ca suporturi speciale pentru montarea acestor corpuri de iluminat.

Cu toate acestea cel mai des folosit cadru la instalarea corpuri de iluminat este cadru pentru lampa încastrată. Pe de altă parte există și cadre de metal pentru lămpi care sunt mai rezistente și au un design inedit.

Cadre pentru iluminat la reducere

Dacă sunteți în căutare de cadre pentru iluminat ieftine atunci pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i