Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat de orientare - Ideal Lux

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute
Textul cautat nu a fost gasit in forum.

Descrierea categoriei

Corpurile de iluminat de orientare sunt potrivite pentru iluminarea colțurilor și a spațiilor unde nu este necesar sau nu poate fi folosit un iluminat direct. Corpurile de iluminat de orientare se folosesc pentru iluminarea indirectă a scărilor, holurilor și a anumitor camere. Corpurile de iluminat de orientare nu au o lumină orbitoare și au un consum redus de curent.

Corpurile de iluminat folosite pentru iluminarea scărilor oferă o lumină de calitate, cu un consum cât mai redus și totodată cu o durată de viață cât mai lungă. 

Iluminatul de orientare cu senzor este perfect mai ales pentru spațiile exterioare deoarece nu va mai fi nevoie să cauți întrerupătorul noaptea, lumina se va aprinde automat. O altă opțiune bună ar putea fi de asemenea corpurile de iluminat cu led de orientare deoarece puteți adapta intensitatea luminii în funcție de nevoia din acel moment. 

Noaptea mereu aveți nevoie de o lumină de orientare astfel încât au apărut diverse tipuri de iluminat de orientare de la iluminatul de orientare LED încastrabil până la iluminatul de orientare aplicat

Corpurile de iluminat de orientare inteligente vin cu diverse tehnologii de ultimă oră care economisesc consumul de curent, împreună cu alte avantaje care îl fac alegerea perfectă. Iluminatul de orientare de exterior este de multe tipuri și se folosește de obicei pentru iluminatul căilor de acces în locuință.

Dacă vă doriți corpuri de iluminat de orientare ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i