Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Living și dormitor

Kategorie Obývák a ložnice
/ImgGalery/Img1/Znacky/BRILAGI_logo_2021_400px.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/eglo_logo_1.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/philips_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/paulmann_logo_1.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/osram_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/GLOBO_logo_400px.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/prezent_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/jupiter_logo.jpg

Cele mai vândute

Promoții și reduceri

Reducerile săptămânii

Cele mai vizualizate

Noutati

Descrierea categoriei

Alegerea corpurilor de iluminat este un pas important în amenajarea unei locuințe. Cu atât de multe opțiuni disponibile de corpurile de iluminatul interior a devenit din ce în ce mai greu de ales.

Probabil cele mai importante camere în care îți vei petrece cel mai mult timp sunt dormitorul și camera de zi, așadar alegerea iluminatului potrivit în aceste camere este foarte critică.

Fie că vreți să alegeți lustre pentru dormitor sau veioze pentru dormitor va trebui să le alegeți pe cele mai potrivite pentru designul camerei dar și pentru cerințele dumneavoastră în ceea ce privește calitatea luminii.

Dacă vă doriți un design mai de epocă o opțiune perfectă de iluminat este un candelabru pentru dormitor.

O aplică pentru dormitor este mai rar folosite deoarece are o rază de iluminare mai mică dar pentru camerele mai mici este foarte potrivită.

Corpurile de iluminat pentru dormitor care sunt la mare căutare în aceste zile sunt cele minimaliste mai mici și care se montează ușor, așadar plafoniera pentru dormitor este des folosită în amenajarea dormitoarelor.

Iluminatul camerei de zi este ales cu mare atenție deoarece când vin oaspeții vor sta în camera de zi. Lustrele pentru camera de zi împreună cu candelabrele pentru camera de zi au fost prima alegere a oamenilor de zeci de ani pentru iluminarea sufrageriei. Cu toate că aspectul lor s-a schimbat apărând lustre moderne pentru camera de zi, nu mai sunt la fel de utilizate, folosindu-se în schimb lampadarele pentru camera de zi sau veiozele pentru camera de zi.

Corpurile de iluminat camera de zi trebuie să ofere o lumină puternică dispersată care să acopere fiecare colț din cameră.

Pe site-ul nostru găsiți o gamă variată de astfel de corpuri de iluminat inclusiv o lampă pentru camera de zi pentru designuri mai moderne și minimaliste.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i