Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Aplice - Crom mat

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Aplice - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Aplicele de perete sunt preferate pentru iluminat datorită faptului că sunt practice și datorită capacității lor de a completa sursa principală de lumină. Acestea își pot găsi locul în camera de zi, lângă pat, lângă masa de lucru sau pot fi doar element decorativ al interiorului locuinței dumneavoastră în aceeași nuanță cu lustra, plafoniera, lampa de masă sau lampadarul.

Cele mai utilizate aplice sunt aplicele pentru dormitor și aplicele pentru baie, deoarece sunt camere mai mici și nu este nevoie de o cantitate mare de lumină. Totuși chiar dacă sunt mai puțin utilizate aplicele pentru camera de zi au și ele avantajele loc, cum ar fi că sunt robuste și au un design minimalist.

Aplicele moderne au tehnologii de ultimă oră și vin cu o eficiență energetică de invidiat. Aici ne referim în special la aplicele led care au avantaje considerabile cum ar fi designurile moderne și posibilitatea de a regla lumina în comparație cu aplicele de epocă care sunt în urmă cu evoluția tehnologică din industrie.

O aplică cu întrerupător vine de obicei la set la un preț promoțional.

Așadar fie că vă doriți o aplică de exterior sau o aplică de interior pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i