Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Aplice de cristal - Zuma Line

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Corpurile de iluminat de perete din cristal sunt corpuri de iluminat alcătuite din combinația de crom și cristal. Corpurile de iluminat din cristal colorate, cu forme moderne, știu să îndeplinească cerințele unui design interior modern, care se pot amplasa într-o camera de zi spațioasă sau într-un hol.

O aplică LED de cristal este folosită pentru iluminarea diferitelor camere cum ar fi camera de zi sau dormitor.  

Aplica de cristal Bohemia este probabil cel mai cunoscut tip de aplică de acest gen bucurându-se de enorme aprecieri din partea clienților. Astfel aplicele de cristal moderne au căpătat din ce în ce mai multă expunere și au devenit corpuri de iluminat apreciate la scară largă.

Dacă ne gândim la iluminatul de lux atunci aplica cu cristale Swarovski nu poate lipsi dintr-o locuință de lux. Pentru camera de zi se folosesc mai mult aplicele de cristal pentru camera de zi care sunt voluminoase și inspiră un aer premium.

Pentru locuințele mai clasice se potrivește perfect aplica de cristal de epocă dar și  aplica cu cristale octogonale deoarece sunt special create pentru a se potrivi  mai multor tipuri de designuri.

Aplica de cristal pentru sufragerie chiar dacă are un preț mai mare și nu și-o permite oricine merită atenția dumneavoastră. 

Dacă vă doriți aplice din cristal ieftine atunci pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i