Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Aplice pentru baie - Ledvance

Vendor 4
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Pentru iluminarea băi este cel mai adecvat să se combine mai multe tipuri de corpuri de iluminat. Corpurile de iluminat de perete pentru baie se folosesc mai ales pentru iluminarea oglinzii din baie. Corpurile de iluminat pentru baie, folosite în mediu umed, prezintă protecție împotriva apei.

Aplicele sunt corpuri de iluminat robuste foarte ușor de instalat și se potrivesc în orice cameră. Fie că vorbim despre aplice de interior sau aplice de exterior, ambele beneficiază de tehnologii de ultimă oră și pot fi găsite în diferite variante.

O aplică pentru dormitor este utilizată mai rar, dar există totuși persoane care o îndrăgesc deoarece este o aplică modernă.

Dacă aveți în locuință un design mai retro atunci aplicele de epocă sau chiar aplicele clasice pot fi unele dintre opțiunile adecvate pentru dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unei aplice pentru hol o puteți găsi în diferite variante de culori sau dimensiuni, dar pe departe cea mai interesantă este aplica aurie.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i