Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat de cristal - Wranovsky

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Plafonierele din cristal moderne sunt construite dintr-o combinație de crom și cristal transparent sau colorat cu un design inovativ. Corpurile de iluminat din cristal ies cel mai des în evidență, dacă sunt alese astfel încât să se potrivească cu designul interior din locuință. Corpurile de iluminat din cristal conferă oricărei încăperi un aspect încântător și sunt un element de design de care nu se poate trece cu vederea.

Categoria de corpuri de iluminat din cristal cuprinde: aplice cu cristale, care pot fi folosite și la interior și la exterior, candelabre de cristal care sunt folosite mai mult în camera de zi, spoturi de cristal care se folosesc la iluminarea băii sau a căilor de acces.

Corpurile de iluminat de cristal moderne vin și cu tehnologia led, acestea pot fi lustre de cristal cu led sau veioze de cristal cu led. Dacă aveți impresia că există doar lustre de cristal la prețuri exorbitante, vă înșelați, în zilele noastre există și lustre de cristal ieftine, accesibile pentru orice buget.

În schimb corpurile de iluminat de cristal de design se bazează mai mult pe designurile lor inovatoare și minimaliste. Avantajul principal al corpurilor de iluminat de cristal inteligente sunt eficiența energetică ridicată.

Dacă sunteți în căutare de corpuri de iluminat de cristal de lux atunci pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i