Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri solare de iluminat - Steinel

Vendor 4
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Corpurile de iluminat solare de perete sunt corpuri de iluminat de orientare pentru interior sau exterior adecvate pentru iluminarea fațadei casei, verandei, foișorului, etc. Lumina solară încarcă acumulatorul din corpul de iluminat, unde se transformă în energie electrică, iar când se întunecă, lampa se aprinde automat.

Spoturile solare nu sunt foarte scumpe, nu au nevoie de distribuție electrică, se instalează ușor și sunt rezistente la orice intemperie. Lămpile solare de perete, precum și alte corpuri de iluminat solare sunt ecologice. 

Corpuri de iluminat de exterior solare sunt foarte rezistente și sunt omologate pentru uzul exterior. Pentru acestea se folosesc becuri solare de exterior cu o eficiență energetică ridicată.

Spoturi solare de pavaj se folosesc pentru iluminarea căilor de acces sau a grădinii. Acestea împreună cu corpurile de iluminat stradal solar sunt combinația perfectă pentru iluminatul exterior ecologic și modern.

Aplica de exterior solară se folosește pentru iluminatul unui foișor sau chiar a unei terase.

În zilele noastre au apărut corpuri de iluminat stradal cu panou solar care încet, încet vor deveni o normalitate astfel vor reduce consumul de energie electrică din surse neregenerabile.

Dacă sunteți în căutare de corpuri de iluminat solare atunci pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i