Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Baterii zinc-carbon D - Varta

Vendor 3
  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Baterii de tip D cu o durată mare de viață

Bateriile sunt de foarte multe tipuri și în funcție de locul în care sunt utilizate se stabilește și nivelul de putere pe care ar trebui să îl aibă acestea. Bateriile de tip D sunt baterii universale care se folosesc pentru alimentarea diverselor obiecte mai mari sau mai mici.

Bateriile alcaline de tip D sunt utilizate pentru obiectele care au un consum redus constant de energie cum ar fi ceasurile de perete sau telecomenzile. În schimb bateriile cu clorura de zinc  de tip D au o durată de viață mult mai mare și se folosesc la obiecte cu un consum mai mare de energie cum ar fi radiourile. Bateriile cu zinc de tip D sunt baterii universale și se pot și recicla foarte ușor.

Baterii alcaline LONGLIFE EXTRA de tip D sunt baterii care se folosesc în special pentru obiecte care nu au un consum foarte mare de energie, cum ar fi telecomenzile.

Bateriile Panasonic de tip D și bateriile Duracell de tip D sunt unele dintre cele mai puternice baterii de tip D de pe piață din acest moment.

Cu toate acestea bateriile reîncărcabile de tip D sunt cele mai căutate deoarece cu aceste baterii se vor reduce foarte multe costurile pentru baterii pe termen lung și în același timp se protejează și mediul înconjurător.

Baterii de tip D la reducere 

Dacă sunteți în căutare de seturi de baterii de tip D pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i