Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

IBV

Vendor 2
  • Cele mai vândute

Descrierea categoriei

Compania din Ungaria IBV s-a specializat în fabricarea corpurilor de iluminat de înaltă calitate cu protecție IP ridicată. Lămpile IBV sunt rezistente la pătrunderea apei și a prafului, așadar se potrivesc de exemplu în mediu industrial. Dar siguranța este importantă și în casa dumneavoastră, dacă aveți un atelier de lucru, lămpile IBV sunt alegerea perfectă.

Corpuri de iluminat IBV

Calitatea corpurilor de iluminat IBV este confirmată de faptul că produsele sunt vândute în peste 60 de țări din întreaga lume. Un lucru de la sine înțeles este faptul că acestea îndeplinesc toate normele europene.

De-a lungul anilor au apărut din ce în ce mai multe corpuri de iluminat inteligent IBV care au cele mai noi tehnologii din domeniul. În cadrul acestora intră și iluminatul LED IBV care are o eficiență energetică ridicată.

Corpuri de iluminat pentru exterior IBV

Pe piață există diverse corpuri de iluminat pentru exterior IBV care acoperă toate nevoile în materie de iluminat exterior. Aici intră aplicele de exterior IBV dar și lămpi de exterior IBV care pot fi montate pe orice terasă sau foișor.

Pe lângă acestea există și stâlpi de exterior IBV care pot fi montați în grădină.  Acești stâlpi cu prize IBV vă oferă o sursă de curent electric în grădină pentru a alimenta o mașină de tuns iarba sau o pompă de apă.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i