Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat LED de urgență - Greenlux

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Corpuri de iluminat de urgență LED pentru toate spațiile

Iluminatul de urgență se folosește în cele mai multe cazuri pentru a semnaliza anumite lucruri importante în caz de urgență dintr-o clădire. O lampă de urgență LED se folosește în special în clădirile de birouri, supermarketuri sau mall-uri.

Iluminat de urgență LED poate fi folosit pentru a semnaliza drumul spre ieșire, baia, sau locul unde este amplasat extinctorul dintr-o clădire astfel încât în situații de urgență toate aceste lucruri să fie cât mai vizibile.

Tipuri de corpuri de iluminat de urgență LED

O plafonieră LED de urgență cu senzor se folosește pentru a ilumina căile de evacuare de urgență dintr-o clădire, scările, sau băile etc. Aceasta alături de aplica LED de urgență se întâlnesc cel mai des la mall-uri deoarece nu sunt corpuri de iluminat de urgență ieftine și prețul lor este destul de ridicat și datorită designurilor moderne.

Un corp de iluminat LED fluorescent de urgență cu senzor este foarte robust și este întâlnit la iluminarea sălilor de sport sau a clădirilor industriale.

Fie că sunteți în căutare de o lampă de urgență LED sau de o lumină de urgență încastrată pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mari reduceri.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i