Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Iluminat LED - Searchlight

Vendor 4
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Luminile LED, fie ca este vorba despre iluminat led interior sau de iluminat led exterior sunt din ce in ce mai apreciate de clienti. Motivele sunt mai multe: consum mic de energie electrica, marime minima, posibilitatea de a alege diferite culori de lumina, rezistenta la trepidatii, durata lunga de viata in interval de zeci si sute de mii de ore de functionare.

Corpurile de iluminat LED nu emana radiatie ultravioleta, infrarosie si nici termica, sunt deci adecvate la iluminarea materialelor mai sensibile inclusiv alimentele. La ora actuala, tehnologia diodelor mici se introduce in diverse tipuri de lumina. Pe piata nu sunt numai corpuri de iluminat de perete sau plafoniere LED, ci si reflectoare LED, lampi LED ori spoturi LED.

Corpurile de iluminat LED sunt adecvate in bucatarie, baie, camera copilului, ... de fapt in orice incapere. Preferata este iluminarea LED a chicinetei, unde se folosesc cel mai adesea benzi LED. Acestea arata mai impresionant, iar montajul lor este foarte simplu. Permiteti-va aceasta iluminare moderna si sigur n-o sa va para rau.  În special oamenii preferă plafoniere pentru baie deoarece se încadrează foarte bine cu mediul.

Oamenii sunt foarte fascunați de ideea de lustră cu telecomanda acesta fiind unul dintre motivele pentru care sunt la modă în zilele acestea. Există foarte multe avantaje ale iluminatului led printre care reducerea costului la curent, un aspect modern, sau posibilitatea de a accesa noile tehnologii din domeniu.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i