Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Încărcătoare - PATONA

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Încărcătoare pentru baterii de toate tipurile

Datorită faptului că bateriile reîncărcabile au căpătat din ce în ce mai multă notorietate a crescut foarte mult cererea și pentru încărcatoare universale de baterii. Odată cu această creștere au apărut și încărcătoare inteligente care au afișaj grafic pentru cât la sută este încărcată bateria.

Încărcătorul de baterii Philips este probabil cel mai cunoscut de pe piață deoarece are anumite funcții unice care îl fac foarte apreciat. Acesta este un încărcător pentru baterii alcaline care oferă posibilitatea de a încărca bateriile separat.

Pentru persoanele care călătoresc foarte mult încărcătorul de baterii mini este foarte potrivit deoarece este foarte robust și poate fi transportat foarte ușor. Acesta este un încărcător de 2 baterii care reușește încărcarea lor foarte rapid.

Cel mai cunoscut tip de încărcător este încărcătorul de baterii AA deoarece acest tip de baterii se folosește cel mai des. În schimb dacă folosiți baterii cu plumb veți avea nevoie de un încărcător pentru baterii cu plumb.

Încărcătoare pentru baterii la reducere

Dacă sunteți în căutare de încărcătoare de baterii ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i