Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Accesorii pentru ventilatoare - Globo

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Pe lângă corpurile de iluminat de interior în orice locuință ar trebui să existe cel puțin un ventilator. Chiar dacă nu are aceeași eficiență ca un aer condiționat un ventilator are avantaje incontestabile.

Orice ventilator are nevoie de anumite accesorii pentru a funcționa adecvat, printre acestea se numără telecomandă pentru ventilatoarele de tavan, dar și tija de extensie pentru ventilator. Acestea fac ca un ventilator să aibă o eficiență maximă.

Există de asemenea și plafoniere cu ventilator care oferă o lumină puternică în camera unde ați montat ventilatorul.

Dacă vă doriți ultimele tehnologii în domeniu care să cuprindă și un iluminat de calitate dar și un ventilator încorporat puteți folosi lampa LED cu ventilator. Aceasta oferă lumină led pentru ventilator contribuind la un design modern și special în orice cameră. 

Pe lângă telecomandă, un ventilator se poate controla și cu ajutorul unui controler de perete pentru ventilator care oferă aceleași funcții ca telecomanda doar că nu este portabil.

Alte accesorii pentru ventilatoare care vă vor fi de mare folos sunt grilele de ventilație, în special grilele de ventilație de aluminiu care sunt foarte rezistente și împiedică intrarea în ventilator a corpurilor străine.

Dacă sunteți în căutare de accesorii de ventilatoare ieftine atunci pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i