Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Întrerupătoare, variatoare de tensiune și rame - Xiaomi

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute
Textul cautat nu a fost gasit in forum.

Subcategorii: Întrerupătoare, variatoare de tensiune și rame - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Un întrerupător este o parte importantă a oricărui corp de iluminat. Un întrerupător de bază poate aprinde și stinge lumina. Dacă întrerupătorul este prevăzut cu un variator de tensiune, acesta poate fi folosit pentru a regla intensitatea luminii. Aceeași funcție este îndeplinită și de întrerupătorul rotativ.

Întrerupătoarele fără fir sunt o variantă mai modernă a întrerupătoarelor clasice. Avantajul acestora constă în faptul că nu trebuie să mai folosiți o mulțime de cablu inutile. Printre aceste „întrerupătoare de lux” se regăsește și întrerupătorul cu funcție tactilă. După cum sugerează și numele, acesta este controlat prin atingere. În ceea ce privește amplasarea, cele mai frecvente sunt întrerupătoarele de perete, situate cel mai adesea lângă ușă sau în spatele acesteia. Mai există și întrerupătorul pentru scări, care se află la începutul și la capătul scărilor, având rolul de a controla iluminatul scărilor.

Fie că vorbim despre variatorul de tensiune Schneider sau de variatorul de tensiune Gewiss ambele sunt variatoare de tensiune modulare și au ca scop reglajul intensității luminoase a unei surse de lumină.

În aceste zile sunt foarte căutate variatoarele de tensiune cu led și pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i