Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi cu măsuță - Eglo

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lămpi cu măsuță decorative

Dacă vă doriți o sursă de iluminat secundară cu care să iluminați și o anumită parte din cameră dar vreți ca acesta să aibă și un design special atunci o lampă decorativă cu măsuță poate fi alegerea potrivită pentru tine. Lămpile cu măsuță din lemn au pe lângă funcțiile de iluminat și o formă foarte rar întâlnită la corpurile de iluminat.

O lampă cu măsuță cu rafturi poate fi folosită și pe pot de spațiu de depozitare pentru cărți sau alte elemente de decor. Aceasta este disponibilă atât în varianta de lampă cu măsuță albă cât și în varianta de lampă cu măsuță gri, în funcție de culoarea din cameră o puteți alege pe cea preferată. Cu toate acestea cele des folosite sunt lămpile cu măsuță negre.

Un lampadar cu măsuță are o formă ergonomică și poate fi montat atât într-o cameră de zi cât și într-un dormitor.

Lămpi cu măsuță moderne sau retro

Lămpile cu măsuță moderne au un design minimalist și au o capacitate de iluminare destul de mare putând ilumina perfect o parte din cameră pe care doriți să o scoateți în evidentă. Pentru locuințele cu un design preponderent de epocă au fost create lămpile cu măsuță retro care au multe elemente clasice.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i