Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat fluorescente aplicate - Xiaomi

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute
Textul cautat nu a fost gasit in forum.

Descrierea categoriei

Corpurile de iluminat fluorescente cu LED au printre avantajele lor incontestabile durata de viață mai mare față de alte corpuri de iluminat dar și lumina puternică pe care o emană. 

O lampă fluorescentă tehnică se folosește în special pentru iluminatul suprafețelor industriale, halelor sau centrelor comerciale. Pe de altă parte, lampa fluorescentă de design se folosește mai mult la interior, în locuință, deoarece vine cu designuri speciale. Cea mai cunoscută astfel de lampă este lampa fluorescentă aplicată Philips care vine cu tehnologii de ultimă oră.

Tot pentru locuință, și mai precis pentru bucătărie, se folosesc atât lampa fluorescentă pentru mobilierul de bucătărie cât și lampa fluorescentă aplicată de bucătărie, ambele sunt concepute pentru a susține corpurile de iluminat principale din cameră.

O lampă care se găsește în diverse variante de designuri și se potrivește pentru majoritatea camerelor de zi este lampa fluorescentă cu design minimalist. Aceasta la fel ca lampa fluorescentă de perete este foarte apreciată de majoritatea utilizatorilor.

Cu toate acestea dacă ne referim la tehnologiile de ultimă oră nu putem să nu scoatem în evidență lampa fluorescentă aplicată cu senzor care alături de lampa fluorescentă aplicată de exterior este utilizată mare ales când vorbim despre locuri cu tavanul mai jos.

Dacă sunteți în căutare de lămpi fluorescente aplicate moderne atunci pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i