Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat profesionale impermeabile

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lămpi profesionale impermeabile potrivite pentru orice spațiu

Lămpile LED profesionale impermeabile vin în cele mai multe cazuri cu o protecție IP66 ceea ce le face potrivite atât pentru spațiile comerciale cât și pentru spațiile de producție. Astfel, lămpile profesionale impermeabile pentru exterior se folosesc pentru iluminarea unei parcări sau a unei  terase.

Lămpile profesionale impermeabile moderne cum ar fi lămpile profesionale impermeabile cu senzor pe lângă funcțiile inovative au și anumite designuri speciale. Acestea nu intră în categoria lămpilor profesionale impermeabile ieftine dar prețul mai ridicat este datorat funcțiilor moderne cu care vin.

O lampă aplicată impermeabilă este rezistentă la apă praf și coroziune și se poate folosi într-un garaj, sau pentru iluminarea spațiilor de depozitare sau de producție. Pe de altă parte lampa tehnică fluorescentă impermeabilă este rezistentă și la jeturi de apă așadar poate fi folosită și în hale industriale.

Lămpi profesionale impermeabile la prețuri promoționale

Fie că sunteți în căutarea unei lămpi stradale impermeabile sau a unei lămpi fluorescente impermeabile site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i