Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi de masă din ratan și lemn - Rabalux

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Amenajați-vă interiorul în mod natural până la cel mai mic detaliu. Puteți alege din lămpile de masă din lemn, pe care le puteți amplasa pe masă sau pe mobilă, din lămpile suspendate din ratan, care se folosesc în special în camera de zi, din lămpile de exterior din ratan special concepute pentru a fi utilizate pe terase sau în foișoare, sau chiar din lămpile de masă din ratan.

Pe lângă lămpile de lemn, găsiți la noi și lustre, plafoniere sau lampadare din lemn din aceeași colecție. De asemenea, în oferta noastră veți găsi și lampadare din ratan. 

Există de asemenea și lămpi de veghe LED din lemn care se folosesc cel mai des în camera copiilor. Dacă ne referim la noile tehnologii din industrie nu putem să nu enumerăm și lampa solară din ratan care se alimentează de la lumina Soarelui.

Majoritatea lustrelor din ziua de azi conțin cel puțin un abajur din ratan care le conferă un aspect inedit retro dar și modern în același timp.

Lampa din lemn masiv este printre preferate consumatorilor ca iluminat secundar într-o cameră de zi. Aceasta alături de lampa LED din ratan au designuri versatile potrivite în majoritatea camerelor de zi.

Dacă sunteți în căutare de lămpi din lemn și din ratan ieftine atunci pe site-ul nostru cu siguranță veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i