Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi de masă de epocă - Globo

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Uneori este suficient un mic detaliu pentru ca interiorul să prindă viață. Un asemenea accesoriu poate fi reprezentat chiar de lămpile de masă de epocă. Aceste corpuri de iluminat, care, prin aspect și formă, amintesc de anii '50 și '60, sunt produse în culori deschise subtile, astfel încât să creeze o senzație de confort în orice locuință.

Chiar dacă probabil ne gândim că astfel de corpuri de iluminat au rămas în urmă cu tehnologia lămpile de masă de epocă cu intensitate reglabilă, la care se poate regla intensitatea luminii sau lămpile de masă de epocă RGB la care se poate schimba culoarea luminii, ne contrazic. Există de asemenea și lămpi de masă de epocă LED care au o eficiență energetică de invidiat.

O lampă de masă retro se potrivește atât în camera de zi cât și în dormitor. Pentru camera de zi se folosește în special lampa de masă de epocă de design care are designuri unice. Aceasta chiar dacă nu este o lampa de masă de epocă ieftină merită fiecare ban cheltuit datorită tehnologiilor pe care le deține.

Lămpile de masă retro premium sunt pentru persoanele cu bun gust pentru care banii nu sunt o problemă, mai important este confortul din locuință.

Fie că sunteți în căutare de lămpi de masă de epocă aurii sau de lămpi de masă de epocă din metal cu siguranță pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i