Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat LED profesionale - Steinel

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lămpile profesionale se folosesc atât la interior cât și la exterior, deoarece lămpile profesionale led moderne au o rezistență foarte mare și pot lumina și suprafețe foarte mari.

Tot în această categorie de iluminat se încadrează și plafoniera cu senzor RENO dar și proiectorul LED AKU, ambele fiind folosite pentru iluminarea spațiilor comerciale respectiv a clădirilor.

Tipuri de lămpi profesionale LED

Lampa pentru exterior cu senzor RENO vine cu anumite funcții prin care se pot face setări speciale pentru zi și pentru noapte. Aceasta nu este o lampă profesională led ieftină deoarece are tehnologii și funcții de ultimă generație. Lampa stradală profesională led se folosește în special pentru iluminare drumurilor, a parcărilor sau chiar a șantierelor de construcții.

Lămpi profesionale LED  la reducere

Dacă sunteți în căutarea unei plafoniere profesionale LED sau a unei lămpi fluorescente LED profesională pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i