Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Linea Light

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Compania italiană Linea Light Group sponsorizează companii individuale care se ocupă de diverse domenii ale producției de iluminat. Datorită combinației de experți, a procedurilor tehnologice de top și a materialelor de calitate, corpurile de iluminat Linea Light se situează în vârful industriei. 

Corpuri de iluminat Linea Light

Compania s-a specializat pe producerea corpurilor de iluminat de perete Linea Light care sunt folosite în cele mai multe cazuri ca iluminat secundar. Aici cele mai apreciate sunt aplicele Linea Light care se pot folosi atât la interiorul locuinței cât și la exterior. Pe de altă parte compania a încercat să dezvolte corpuri de iluminat cât mai eficiente energetic astfel încât corpurile de iluminat LED Linea Light se mândrescu cu una dintre cele mai bune eficiențe energetice de pe piață. În această categorie se remarcă lustre Linea Light care au un design minimalist și unic potrivit pentru multe tipuri de design interior.

Corpuri de iluminat Linea Light la prețuri promoționale

Dacă sunteți în căutare de plafoniere Linea Light sau chiar de lămpi Linea Light pe site-ul nostru veți găsi cele mai mari promoții de pe piață.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i