Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Module LED - Top Light

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Modulele LED sunt parte integrantă a plafonierelor și în același timp înlocuiesc tipurile mai vechi de iluminat în special pentru bannerele de publicitate, reclamele mari, inscripțiile cu lumini. Cu ajutorul modului LED RGB de lumină pentru reclame luminoase se pot obține efecte luminoase foarte interesante. Modulele LED de calitate pentru lămpile LED sunt adaptate pentru lumină continuă. 

Modulele LED pentru spații publicitare au un raport excelent de calitate-preț. Avantajul lor este economisirea energiei datorită tehnologiei LED, de asemenea un alt avantaj este instalare rapidă, modulele LED se fixează cu ajutorul magnetului.  

Pe lângă variantele monocolore ale modulelor LED avem și varianta cu cipuri LED RGB. Acestea au unghiul fasciculului larg pentru ca lumină să fie dispersată cât mai bine pe o suprafață cât mai mare. Datorită acestui unghi modulele LED RGB nu trebuie să fie instalate unele lângă altele. 

O lampă modulară este potrivită pentru iluminarea oricărei camere, fie că vorbim despre dormitor sau bucătărie.

Lămpile modulare în formă de hexagon sunt un model mai vechi care a fost foarte vândut la vremea lui, dar și acum mai sunt persoane care achiziționează acest tip de lămpi.

Un modul RGB oferă o lumină de calitate, care se poate adapta în funcție de locul unde o montați.

Lampa modulară de perete este perfectă pentru iluminarea unui birou sau chiar unui dormitor deoarece are un design unic și oferă spațiului un aer modern.

Modulele led cu lupă sunt mai rar întâlnire însă sunt folosite în special pentru crearea de reclame luminoase.

Modulul led pentru aplică are o eficiență energetică de peste 80% și are o durată de viață foarte mare de până la 25000 de ore.

Fie că sunteți în căutare de module led 220v sau de un mod led 12v pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i